West-Ham, doe het niet!

De geruchten gaan dat West-Ham United de strijd om het nieuwe Olympisch Stadion in Londen heeft gewonnen van Tottenham Hotspur. Beide clubs strijden al een tijdje om het recht om er te mogen voetballen en nu zou de stad haar voorkeur voor West-Ham United hebben uitgesproken. Nu zullen er mensen zijn die het toejuichen, maar de echte kenners weten dat de Spurs door te verliezen eigenlijk winnen. Wat moet je nou in zo’n hagelnieuw stadion als je het voorrecht hebt om in Upton Park te voetballen? Niets toch?

Leuk hè, dat moderne voetbal?

UPDATE: In de Hekken zou In de Hekken niet zijn als we niet zouden oproepen om de jongens van West-Ham even te assisteren door een petitie tegen de komst het nieuwe stadion te tekenen (let niet op de donatiepagina die je daarna krijgt, die is gewoon weg te klikken).  Een minuutje van je tijd tegen die moderne voetbalschijt!

Ze ondersteunen door je aan te sluiten bij hun Facebookpagina kan natuurlijk ook. En mocht je dan toch al op dat Facebook rondhangen kan je ons ook gelijk even toevoegen.

Ook leuk om te lezen