Ingezonden

Wat is een Bet365 livestream en waar kan ik deze kijken?

Een steeds meer opduikende term in de wereld van sport weddenschappen en sport in het algemeen is “Bet365 voetbal livestream”. Bet365 is een bookmaker en online casino site, de grootste ter wereld en dat bedrijf biedt livestreams aan. Een livestream is een live uitzending van een sportwedstrijd via het internet. Als deze door Bet365 wordt aangeboden, wordt gesproken van een Bet365 livestream.

De grootste en meest bekende bookmaker ter wereld is vanaf oktober 2021 ook in Nederland beschikbaar. Dat houdt in dat je hier als Nederlander legaal kunt wedden. Voorheen was dit alleen bij Toto mogelijk, maar inmiddels zijn er nog zes andere bookmakers waar je kunt wedden op sport. Behalve het feit dat er sinds 1 oktober 2021 meerdere bookmakers zijn, betaal je in Nederland ook geen kansspelbelasting over je winsten.

Bij Bet365 zijn er 24/7 live streams te kijken. Dat zijn streams van goede kwaliteit, zonder haperingen en Arabisch of Russisch commentaar. Bet365 biedt de livestreams aan zodat spelers live wedstrijden kunnen kijken en er tegelijk op kunnen wedden. Livestreams zijn er bij vrijwel alle voetbalwedstrijden maar ook tennis, basketbal en bijvoorbeeld volleybal.

De livestreams kun je gratis bekijken op de website van de bookmaker of op de Bet365 app. Zo kun je zowel thuis als onderweg live naar de grootste sportevenementen kijken. Om de livestreams te bekijken heb je een Bet365 account nodig.

Zo kijk je gratis naar de Bet365 livestreams

Om gratis naar de live sportwedstrijden te kijken, heb je dus alleen een Bet365 account nodig. Die maak je aan op de Nederlandse website van deze bookmaker. Na het kiezen van een gebruikersnaam en wachtwoord en het invullen van persoonlijke gegevens kun je iDin gebruiken om een account aan te maken. Het hele registratieproces duurt niet langer dan zo’n anderhalve minuut. Vervolgens dien je nog een kopie van je legitimatie te sturen. Nadat deze door Bet365 is gecontroleerd ben je klaar om te storten.

Dat storten is noodzakelijk om gratis livestreams te kijken.Zodra je namelijk minimaal € 0,50 op je Bet365 account hebt staan, zijn alle livestreams gratis beschikbaar. Het minimum stortingsbedrag is € 5,00. Dat is stukken goedkoper dan een ESPN of Ziggo abonnement en dat zorgt er dan ook voor dat zoveel mensen steeds vaker voor de Bet365 livestreams kiezen.

Op de website van de bookmaker en in de mobiele applicatie zie je alle livestreams onder het kopje live wedden. Daar vind je de tab livestreams en kalender. In de kalender zie je alleen aankomen livestreams. Door op het “play’ icoontje te klikken kun je de wedstrijd direct starten.

Bet365 is een van de weinige bookmakers waar je kunt live voetbal kunt kijken zonder dat je er voor  zonder je op de wedstrijd hoeft in te zetten. Ook andere sporten zijn beschikbaar en elke dag zijn er tientallen livestreams te vinden bij de bookmaker.

Na het klikken op het play icoon zal de wedstrijd in kwestie direct laden. Je hebt de mogelijkheid om live te wedden maar dit is absoluut niet noodzakelijk. Gratis livestreams kijken zonder enige verplichtingen is mogelijk voor iedereen met een Bet365 account en minimaal € 0,50 cent op zijn of haar account. Het is dan ook geen wonder dat de livestreams zo populair zijn.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %