Actueel

Total Football Festival 2014


Vorig jaar vond het Total Football Festival voor de eerste keer plaats in Amsterdam. Het werd een heel interessant weekend waarin de bezoekers konden kiezen uit een groot aantal mooie voetbalfilms, bijzondere documentaires, leuke voetbalquizzen, interessante lezingen en paneldiscussies. En ook dit jaar belooft het Total Football Festival een evenement te worden dat je als voetballiefhebber eigenlijk niet wil missen.

Het thema dit jaar is Duitsland, hoe kan het ook anders, maar de locatie is nieuw: het Felix Meritis aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het Total Football Festival duurt drie dagen, op welke je kunt kiezen uit een groot aantal interessante programma onderdelen; voetbalmonologen, met onder andere David Endt, Sjoerd Mossou, Diana Kuip, Edwin Winkels, Menno Pot en Chris van Nijnatten. Er zijn diverse vertoningen van Andere Tijden Sport die worden gevolgd door interviews met betrokkenen zoals Willem van Hanegem en Kees Jansma.

En ook is er natuurlijk aandacht voor de unieke Duitse supporterscultuur, wordt er aandacht besteed aan de Kohlenpot Derby tussen Dortmund en Schalke en komt -uiteraard- de ultieme cultclub Sankt Pauli aan bod in de Nederlandse première van de film Rausgehen, Warmmachen, Weghauen.

Liefhebbers van een echt lastige voetbalquiz komen ook aan hun trekken, want je kunt kiezen uit verschillende voetbalquizzen, eentje voor mannen en eentje voor vrouwen en ook het duo Borst en Westerman komen met hun ‘Betweters’ programma langs.

Het is, kortom, te veel om op te noemen, check het volledige programma op de website. En als je eenmaal gekozen hebt voor een bepaalde dag, of alle dagen, dan kun je heel makkelijk online kaarten bestellen voor het Total Football Festival. Je koopt een kaart per dag en mag dan bij alle programma-onderdelen naar binnen. Sommige onderdelen zullen druk worden, maar als je op tijd bij de zaal bent is er geen enkel probleem.

Tussen alle onderdelen door kun je heerlijk ontspannen in de Kaiser Stube waar je kunt genieten van live voetbal op grote schermen en bier in Duitse stijl. Of je kunt in het restaurant wat eten en even bijkletsen met andere voetballiefhebbers.

Speciaal voor onze lezers hebben we een deal gesloten met de organisatie, als je via deze link  je kaarten bestelt, dan krijg je korting op het special festival t-shirt en ding je mee naar de geweldige prijs die door Total Football Festival wordt verloot!

Wij zijn er bij 7, 8 en 9 november, jij ook?

Gogme United
Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services

Reageren is niet mogelijk.

0 %