In de actualiteit

Sunderland is nog lang niet begraven

Het zal je maar gebeuren. Twee (!) degradaties achter elkaar. Supporters van en uit Sunderland moeten door een hel gegaan zijn. Twee seizoenen terug speelde de club nog in de Premier League. Dit seizoen komt het uit in de League One, tegen clubs als Southend United en Wycombe. En zelfs dan gaat het nog moeizaam. De club strijdt mee om directe promotie, maar overtuigend is het niet. 

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Wycombe op het programma. Zoals al gezegd, overtuigend gaat het dit seizoen allerminst. De club had alles te danken aan Duncan Watmore, die in de 94e(!) minuut een punt uit het vuur sleepte voor zijn club. En dat leverde deze schitterende foto op. Wat een passie. Wat een emotie. Wat een beleving! Niks geen telefoons. Pure passie. Nee, Sunderland is nog lang niet begraven.

Bron foto: pitchsidephoto.co.uk

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Stefan van Leeuwen
Over de schrijver

Stefan is gek op Feyenoord en de Kuip, hij staat (!) op de Noordzijde en is zeer regelmatig aanwezig in de uitvakken. Bovendien is hij regelmatig aanwezig bij de amateurderby's in ons land en schrijft o.a. de serie ''Ode aan de Vrijdagavond''.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitVerenigd Koninkrijk

  Bizarre beelden uit Engeland: 85.000 supporters bij Checkatrade Trophy finale

  In de fotoreportages

  It's all in the family

  In de actualiteit

  Nederlandse fotografen opgelet!

  In de videotheek

  Twelfth Man