Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

Stop de beloften!

Afgelopen weekend werd voorafgaand aan de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Jong Ajax een mooi doek gehesen door de B-Side van de Eagles. De boodschap is duidelijk: stop de beloften. Om de boodschap nog wat extra kracht bij te zetten, de onderstaande spelers (+transfersom) zijn door ‘Jong’ Ajax dit seizoen ingezet in de Jupiler League: Van Leer (700.000), Sinkgraven (7.000.000), Wöber (7.500.000), Orejuela (3.650.000), Cassierra (5.500.000), Cerny (750.000), Johnsen (2.400.000) en Muric (250.000)*. Het bovenstaande rijtje resulteert in een totale transfersom van een kleine 30 miljoen euro. Ter vergelijking: de meeste Jupiler League ploegen moeten het doen met een begrotingen rond de 2 miljoen euro.

*Ook Neres en Siem de Jong kwamen dit seizoen in actie in de Jupiler League. Echter, het tweetal kwam in actie tegen andere beloftenteams. Vandaar zijn Neres en de Jong niet opgenomen in het bovenstaande rijtje.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing

  In de actualiteit

  Go Ahead Eagles viert 100 jaar Vetkampstraat

  In de actualiteitIn de Boeken

  In de boeken: 100 jaar Vetkampstraat