Actueel

RTL 7

De jongens van de Utrecht City Saints kregen een mailtje van RTL7 of ze wilden meewerken aan een nieuw TV-programma en ze reageerden op de enige juiste manier.

Hai,

Momenteel zijn wij bezig met de voorbereidingen voor een nieuw tv-programma voor RTL7. In het programma worden supporters van voetbalclubs gevolgd in de aanloop naar een wedstrijd.

Daarvoor zijn wij opzoek naar de aller trouwste aanhangers. Dit zijn de supporters die bijvoorbeeld een aparte kamer met alleen maar spullen van hun club hebben en elke training langs de lijn staan te kijken. En natuurlijk geen wedstrijd missen van hun helden!
Oftewel mensen die met hart en ziel meeleven met de club!

Hoop dat je mij verder kunt helpen! En dat we elkaar telefonisch kunnen spreken!

Onderstaand mijn contactgegevens.

Groetjes,

Lindsay

Reply:

Beste Lindsay,

Wij zijn niet opzoek naar enige vorm van publiciteit door een medium die ons stelselmatig wegzet als malloten met het verstand van een zee-egel, wij zijn volwassen mensen en hebben dus geen kamer volhangen met spullen van een club, die ons liever kwijt dan rijk is, een club die vergeet dat wij het bestaansrecht van diezelfde club zijn. Wij ZIJN de club, en hebben geen helden, we zijn de helden. De mensen die ondanks alle pesterijen die een moderne voetbal supporter ondergaat; combi’s, stadionverboden, intimidatie, repressie en restricties, er week in week uit gewoon staan. Niet voor de vol gevreten, arrogante brood-voetballers, de trainers, media. NEE! Omdat het moet.

Omdat we de typische voetbal humor anders missen. De nog lauwe hamburgers op de te kleine broodjes eten, om er vervolgens over lopen te zeiken. Ons gal willen spuwen over die spits van de tegenstander die in onze ogen niets goeds kan doen. De scheidsrechters regelmatig een hoerenjong vinden, en dat ook roepen.

Nee wij wensen niet mee te werken met mensen die ons verafschuwen, ons ten onrechte betitelen als relschoppers, capuchons en weet ik het al niet meer. Wij zijn niet opzoek naar erkenning, media momenten of de shine.

Wij zijn Utreg supporter,

Met vriendelijke groet,

Utrecht City Saints

Tegen het moderne voetbal.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %