Het is eind januari 1920 als zeven vrienden bijeen komen in een haringloods aan de Zuidstraat. De haringtonnen dienen als stoelen. Ze zijn pas 15 hooguit 16 jaar oud. Omdat één van hen verzuimt om contributie te betalen zijn er een week na de oprichting nog zes jongens over. Quick is geboren. Omdat later blijkt dat er al een club is met dezelfde naam, krijgt de club uit Katwijk de toevoeging ‘Boys’. En zo ontstaat de club die we nu 100 jaar later nog altijd kennen als Quick Boys.

Tijd dus om op 1 februari 2020 een uitgebreid feestje te vieren. En wij mochten erbij zijn. Ondanks dat het vuurwerk rond middernacht geen doorgang kon vinden vanwege de harde wind, mocht dat de pret niet drukken. Het 100 jarig bestaan van de club werd op een prachtige wijze groots gevierd. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys een doek met “Voor Eeuwig Quick Boys” over de hele lengte van de tribune. Aangevuld met de nodige vuurwerk op het veld en naast het veld een prima startschot voor de volgende 100 jaar in het bestaan van de blauw-witten.

In de Hekken feliciteert Quick Boys met deze prachtige mijlpaal

Quick Boys 100 jaar

Fotoreportage

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.