België & NederlandIn de actualiteit

Quick Boys 100 jaar

In de Hekken - Quick Boys 100 jaar
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het is eind januari 1920 als zeven vrienden bijeen komen in een haringloods aan de Zuidstraat. De haringtonnen dienen als stoelen. Ze zijn pas 15 hooguit 16 jaar oud. Omdat één van hen verzuimt om contributie te betalen zijn er een week na de oprichting nog zes jongens over. Quick is geboren. Omdat later blijkt dat er al een club is met dezelfde naam, krijgt de club uit Katwijk de toevoeging ‘Boys’. En zo ontstaat de club die we nu 100 jaar later nog altijd kennen als Quick Boys.

Tijd dus om op 1 februari 2020 een uitgebreid feestje te vieren. En wij mochten erbij zijn. Ondanks dat het vuurwerk rond middernacht geen doorgang kon vinden vanwege de harde wind, mocht dat de pret niet drukken. Het 100 jarig bestaan van de club werd op een prachtige wijze groots gevierd. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys een doek met “Voor Eeuwig Quick Boys” over de hele lengte van de tribune. Aangevuld met de nodige vuurwerk op het veld en naast het veld een prima startschot voor de volgende 100 jaar in het bestaan van de blauw-witten.

In de Hekken feliciteert Quick Boys met deze prachtige mijlpaal

Quick Boys 100 jaar

Fotoreportage

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  50 jaar FC Utrecht!

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Stadionproject De Vijverberg

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van Quick Boys

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: FC Utrecht