Winnen in de laatste minuut van de wedstrijd, een fijner gevoel is bijna niet denkbaar. Gisteren werd dat weer eens mooi duidelijk bij het duel tussen Watford FC en Leicester City in het play-off duel voor promotie naar de Premier League. Leicester kreeg vlak voor tijd de kans om het duel via een penalty te beslissen, maar de keeper van Watford pakte zowel de strafschop als de rebound. In de tegenstoot deed Watford wel wat het moest doen, scoren in die ‘dying seconds’. De ontlading die volgt is prachtig!


Watford vs. Leicester City Video Highlights door eminemmmm

Door de winst gaat Watford naar Wembley en zal daar de finale (tegen Brighton & Hove Albion of Crystal Palace) spelen om promotie.

Martijn M.
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Ook leuk om te lezen

    Reageren is niet mogelijk.