In de videotheek

Ontlading!

Winnen in de laatste minuut van de wedstrijd, een fijner gevoel is bijna niet denkbaar. Gisteren werd dat weer eens mooi duidelijk bij het duel tussen Watford FC en Leicester City in het play-off duel voor promotie naar de Premier League. Leicester kreeg vlak voor tijd de kans om het duel via een penalty te beslissen, maar de keeper van Watford pakte zowel de strafschop als de rebound. In de tegenstoot deed Watford wel wat het moest doen, scoren in die ‘dying seconds’. De ontlading die volgt is prachtig!


Watford vs. Leicester City Video Highlights door eminemmmm

Door de winst gaat Watford naar Wembley en zal daar de finale (tegen Brighton & Hove Albion of Crystal Palace) spelen om promotie.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  De onbekende vriendschapsband tussen Leicester City en Excelsior

  In de videotheek

  FC Kopenhagen op bezoek in Leicester

  In de actualiteit

  Presenteren in je onderbroek...

  Shall we sing a song for you

  We're gonna win the league!