In de actualiteit

Oktober 2017: Schotten annexeren München, heet avondje in Nicosia

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het jaar 2017 zit er bijna op en de tijd is aangebroken om terug te blikken op het afgelopen jaar. In de Hekken blikt per maand terug op de belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag is het de beurt aan de maand oktober, waarin onder andere Celtic-supporters München annexeren en ook in de Champions League kan het nog. 

Pyro festijn in Polen

Begin oktober stond in Polen de wedstrijd tussen de rivalen Lech Poznan en Legia Warschau op het programma. Pyro liefhebbers weten wat dit affiche betekent: pyro, pyro en nog eens pyro. Men werd niet teleurgesteld, met name de fans van Lech Poznan pakte flink uit met een werkelijk fantastische pyro actie. Ook in het uitvak werd een flinke voorraad fakkels aangestoken. Kijk en geniet!

Celtic-supporters annexeren München

In Europa is Celtic altijd vrij kansloos. Dat weerhoudt de supporters er niet van om er bij elk uitpotje een enorm feest van te maken. Dat het ook bij Bayern München niet zou lukken stond al vast, maar geef een Schot een paar emmers Duits bier en ze stoppen pas met zingen als ze in slaap vallen van dronkenschap. Het leverde zowel in de stad als in het stadion heerlijke beelden op!

Celtic in München

Celtic-fans in München voor de wedstrijd tegen Bayern vanavond.

Geplaatst door In de Hekken op Woensdag 18 oktober 2017

Eeuwige derby van Sofia: corteo’s, tifo’s en vuurwerk

In oktober vond de Eeuwige derby van Sofia plaats tussen Levski Sofia en CSKA Sofia. Blauw tegen rood en Sector B versus Sector G. Alle ingrediënten van een derby kwamen aan bod: corteo’s, tifo’s en de nodige vuurwerk.

Ook in de Champions League kan het nog…

In de plastic Champions League vol koopclubjes van oliesjeiks en oligarchen zijn er godzijdank ook nog uitzonderingen, waar je als liefhebber van supporterscultuur nog een stramme kabouter van kunt krijgen. APOEL Nicosia en Borussia Dortmund speelden gisteren tegen elkaar en dat leverde letterlijk het nodige vuurwerk op. Het leverde dan ook echt prachtige beelden op.

 

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Dossier Balkan

  Bijzondere ontmoeting: CSKA Sofia tegen CSKA 1948 Sofia

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de actualiteit

  Levski viert 106-jarig bestaan: Sofia in vuur en vlam

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend