In de actualiteit

Nederlandse stadions in de sneeuw: de Eerste Divisie

Sneeuw: als voetballiefhebber heb je er een soort haat-liefdeverhouding mee. Het bederft doorgaans de voetbalpret, maar levert daarentegen hilarische momenten op. Wat het ook oplevert zijn prachtige plaatjes van onze stadions en sportparken. Spierwitte velden en tribunes gedoopt in een laag sneeuw, vanaf de grond en vanuit de lucht. En gezien onze voetbalpret al bijna een jaar bedorven is, genieten we er deze dagen een beetje extra van.

Actieve gebruikers van Twitter zal het niet zijn ontgaan. Nederlandse stadions in de sneeuw zien er prachtig uit, je kan er minutenlang naar blijven kijken. Natuurlijk hebben we een voorliefde voor vele stadions uit onze eigen Eerste Divisie. Maar besneeuwd en bevroren zijn ze misschien wel nΓ³g mooier. Neem even de tijd, want wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

Foto header: FC Eindhoven

Leeuwarden

Almere

Doetinchem

Breda

Deventer

Nijmegen

Volendam

Velsen

Rotterdam

Oss

Eindhoven

Helmond

Den Bosch

Dordrecht

 

 

 

 

 

Over de schrijver

Eindredacteur bij In de Hekken. Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Een lekker weekend: Supporters in Almere, ludieke derby en hete topper

BelgiΓ« & NederlandIn de Toto divisie

Het normale voetbal was even weer terug: supporters op de tribunes!

BelgiΓ« & Nederland

Wit Deventer: de Adelaarshorst in de sneeuw

In de actualiteit

Buitenlandse stadions in de sneeuw