Sneeuw: als voetballiefhebber heb je er een soort haat-liefdeverhouding mee. Het bederft doorgaans de voetbalpret, maar levert daarentegen hilarische momenten op. Wat het ook oplevert zijn prachtige plaatjes van onze stadions en sportparken. Spierwitte velden en tribunes gedoopt in een laag sneeuw, vanaf de grond en vanuit de lucht. En gezien onze voetbalpret al bijna een jaar bedorven is, genieten we er deze dagen een beetje extra van.

Actieve gebruikers van Twitter zal het niet zijn ontgaan. Nederlandse stadions in de sneeuw zien er prachtig uit, je kan er minutenlang naar blijven kijken. Natuurlijk hebben we een voorliefde voor vele stadions uit onze eigen Eerste Divisie. Maar besneeuwd en bevroren zijn ze misschien wel nóg mooier. Neem even de tijd, want wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

Foto header: FC Eindhoven

Leeuwarden

Almere

Doetinchem

Breda

Deventer

Nijmegen

Volendam

Velsen

Rotterdam

Oss

https://twitter.com/topossofficial/status/1358692745167134724?s=20

Eindhoven

Helmond

Den Bosch

Dordrecht

 

 

 

 

 

Boy de Haan
Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.