In de actualiteit

Nederlandse stadions in de sneeuw: de Eredivisie

Sneeuw: als voetballiefhebber heb je er een soort haat-liefdeverhouding mee. Het bederft doorgaans de voetbalpret, maar levert daarentegen hilarische momenten op. Wat het ook oplevert zijn prachtige plaatjes van onze stadions en sportparken. Spierwitte velden en tribunes gedoopt in een laag sneeuw, vanaf de grond en vanuit de lucht. En gezien onze voetbalpret al bijna een jaar bedorven is, genieten we er deze dagen een beetje extra van.

Actieve gebruikers van Twitter zal het niet zijn ontgaan. Nederlandse stadions in de sneeuw zien er prachtig uit, je kan er minutenlang naar blijven kijken. In de Eredivisie is het ene stadion het andere niet. Toch siert de sneeuw iedere club haar thuishaven op een unieke manier. Neem even de tijd, want wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

Foto header: PSV

Amsterdam

Eindhoven

Alkmaar

Rotterdam

Groningen

Enschede

Heerenveen

Utrecht

Almelo

https://twitter.com/HeraclesAlmelo/status/1359060902541156356

Sittard

Rotterdam

Zwolle

Venlo

Waalwijk

Tilburg

Den Haag

Emmen

Over de schrijver

Co-hoofdredacteur bij In de Hekken. Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.
Ook leuk om te lezen...
Voetbal supportersVoetbal ultras

Kampioenen!

Against Modern Football

Seizoenkaarten Sparta Rotterdam worden dankzij supporters eerbetoon aan Jules Deelder

Columns

Eindelijk weer supporters op Het Kasteel

In de actualiteit

Een lekker weekend: Pyro in Den Bosch, Groningen, Waalwijk en Deventer