Actueel

Maart 2017: Promotie Royal Antwerp, Vuurwerk bij De Graafschap

Het jaar 2017 zit er bijna op en de tijd is aangebroken om terug te blikken op het afgelopen jaar. In de Hekken blikt per maand terug op de belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag is het de beurt aan de maand maart, waarin onder andere Royal Antwerp promoveerde en een heerlijke pyro bij De Graafschap.

No Pyro No Party

Gedurende het jaar hebben we veel pyro gezien. Deze van FC Basel in de wedstrijd tegen FC Zürich is absoluut één van de beteren. Geniet er nog een keer van.

The Eternal Derby

The Eternal Derby is een derby, waar we altijd naar uit kijken. Bijna elke editie hebben de fans van beide ploegen wel iets in petto. En dat hadden ze ook in de 153e editie. Met veel vuurwerk maakten de Servische supporters er weer een heerlijke chaos van en dit leverde mooie beelden op.

Royal Antwerp terug waar het thuis hoort

Na meer dan tien jaar is Royal Antwerp Football Club er eindelijk in geslaagd de terugkeer naar het Belgische hoogste niveau te bewerkstelligen. Nadat Antwerp en Roeselare een soort van “periodekampioen” van het tweede niveau waren geweest, mochten zij in een onderlinge tweeluik strijden om promotie.

De oudste club van het land wist de beide duels te winnen en dat leverde enkele schitterende beelden op.

Royal Antwerp

Royal Antwerp

Vuurwerk bij De Graafschap

De Graafschap neemt al jaren veel supporters mee naar uitwedstrijden. Ook tegen Fortuna Sittard afgelopen seizoen. De Brigata Tifosi riep zoveel mogelijk supporters op om massaal naar Sittard af te reizen. Ondanks het dramatische seizoen lieten de fans zien dat het aan hun niet zal liggen. Met veel vuurwerk, gezang en een goede opkomst, stonden zij achter hun club. Kijk en geniet!

 

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %