Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af

Vandaag, exact vier jaar geleden, kende de Eredivisie een bizarre ontknoping. Ajax zou kampioen worden in Doetinchem, mits zij geen punten zouden verspelen tegen De Graafschap. Voor PSV zou het een verplichting zijn om in Zwolle van PEC te winnen, om op die manier nog kans te maken op de titel. Wat volgt is een stunt van de Superboeren door Ajax op een 1-1 gelijkspel te houden, mede dankzij de knappe goal van middenvelder Bryan Smeets na bijna een uur spelen. Door een 1-3 winst van PSV, zijn de Eindhovenaren voor de 23e landskampioen van Nederland. Bekijk hieronder de beelden van de bloedstollende ontknoping op 8 mei 2016.

Goal Bryan Smeets

PSV wacht in spanning af

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  Vijf jaar geleden: compleet volksfeest in binnenstad Gent

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90