ActueelInterviewsKeuken Kampioen Divisie

Het seizoen van: Telstar

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor Telstar. Vele foto’s zijn geschoten door 1963-pictures. Geniet van de beelden!

Beneden verwachting

Telstar, wellicht het zwarte schaap van de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Velsen heeft een wisselvallig seizoen gekend. De verwachtingen zijn hoog tijdens de zomer van 2018, aangezien de Witte Leeuwen in het seizoen 2017/2018 knap de play-offs bereikten met goed voetbal. Het seizoenkaartenaantal neemt voor het seizoen 2018/2019 drastisch toe. De supporters moeten helaas de vele teleurstellende resultaten verwerken tijdens de eerste seizoenshelft. Telstar gaat met een 16e plek de kerst in, waardoor de avonden een stuk donkerder worden dan dat deze al zijn.

Opmars

De Noord-Hollanders beleven tijdens de tweede seizoenshelft enigszins een opmars. Eén van de hoogtepunten tijdens deze periode is de spectaculaire 3-4 overwinning in en tegen Den Bosch. De uitwedstrijden worden het hele seizoen bijgewoond door een klein groepje fanatieke supporters. En jawel, ook de Zwitserse Koreaan Waudiz is heel het seizoen zijn club achterna gereisd (KLIK!). De opmars wordt niet lang genoeg volgehouden, want Telstar eindigt op een 15e plek. Niet goed genoeg voor een plek in de play-offs.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %