Voetbal in Spanje

Het ranzige Real

Het grote Real Madrid speelt in de voorbereiding in de Verenigde Staten (logisch toch?) en dat zullen de Amerikanen die mooiboy Cristiano Ronaldo aan het werk willen zien weten ook. Op 4 augustus traint de koninklijke en om die training te kunnen bekijken moeten bezoekers minimaal 69 euro betalen om de sterren rondjes te zien rennen. Voor een schamele 311 euro mag je zelfs de handjes schudden van Ronaldo en co. Uiteraard kan het nog ranziger, voor de wedstrijd tegen de LA Galaxy kost het duurste wedstrijdkaartje maar liefst 448 euro.

Gelukkig zijn er hier en daar ook nog oefenpotjes te bekijken voor een normale prijs, zo kan men al voor 24 euro naar de wedstrijd tegen Celtic, al heb je dan waarschijnlijk heb je wel een verrekijker nodig om de bal te kunnen zien. Iets beter zitten kost je dan ook weer zo’n 200 euro.

Leuk hè, dat moderne voetbal?

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %