Against Modern Football

Het ranzige Real

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het grote Real Madrid speelt in de voorbereiding in de Verenigde Staten (logisch toch?) en dat zullen de Amerikanen die mooiboy Cristiano Ronaldo aan het werk willen zien weten ook. Op 4 augustus traint de koninklijke en om die training te kunnen bekijken moeten bezoekers minimaal 69 euro betalen om de sterren rondjes te zien rennen. Voor een schamele 311 euro mag je zelfs de handjes schudden van Ronaldo en co. Uiteraard kan het nog ranziger, voor de wedstrijd tegen de LA Galaxy kost het duurste wedstrijdkaartje maar liefst 448 euro.

Gelukkig zijn er hier en daar ook nog oefenpotjes te bekijken voor een normale prijs, zo kan men al voor 24 euro naar de wedstrijd tegen Celtic, al heb je dan waarschijnlijk heb je wel een verrekijker nodig om de bal te kunnen zien. Iets beter zitten kost je dan ook weer zo’n 200 euro.

Leuk hè, dat moderne voetbal?

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Ontroerende reacties familie Reyes na overlijden

  In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Collectif Ultras Paris zet Parijs in vuur en vlam

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Awaydays: Madrid is van ons!

  In de actualiteit

  Ajacieden nemen Madrid over