Actueel

In de Hekken zoekt versterking!

Ook de transferperiode is bij ons geopend. We zijn op zoek naar versterking van onze redactie. Onze site heeft in de zeven jaar dat we online zijn landelijke bekendheid en daarmee kunnen we je als (aanstormend) talent op het gebied van journalistiek/communicatie een mooie plek aanbieden om je jezelf te laten zien aan de wereld. Met vele (tien)duizenden bezoekers per maand en ruim 50.000 volgers via social media hebben we een flink bereik en daar kan je als schrijver/social media redacteur je voordeel mee doen.

Wat we vragen

We zoeken naar mensen die affiniteit hebben met het supporterswereldje en de ontwikkelingen rondom het voetbal. Van het spel zelf houden mag ook, maar over voetbal schrijven we liever niet te veel. Of je nu graag schrijft over de actualiteit in de vorm van landelijk supportersnieuws, je een briljante vaste column uit je toetsenbord weet te krijgen of je zoveel volgt dat je altijd zicht hebt op de allertofste beelden die er te vinden zijn, wij zijn blij met iedereen die de site beter kan maken. Dat geldt zeker ook op het gebied van social media, waar we op sommige vlakken nog veel te halen valt.

Wat we concreet vragen? Dat je je voor langere tijd en op regelmatige basis voor In De Hekken wilt inzetten. Je moet uiteraard een stukje kunnen schrijven, maar je hoeft absoluut geen literair wonder te zijn. Als we ergens een broertje dood aan hebben is dat hoogdravend gelul en interessantdoenerij. In de Hekken is een platform van en voor supporters en dat moet vooral zo blijven.

Wat we bieden

Wij bieden je een mooi podium waar je in een bijna vrije rol (wie wil dat niet?) je licht kunt laten schijnen op alles om het voetbal heen. Elk artikel verschijnt dankzij je eigen profiel onder je eigen (bij)naam. Een redacteurschap bij In de Hekken staat goed op je CV en buiten dat is het respect van de ekte ekte ook altijd fijn natuurlijk. 😉

Interesse?

Lijkt het je wel wat om je naam aan onze site te verbinden, dan horen we graag van je via [email protected].

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %