Actueel

Football Fan Culture Photo Pool

(translation in English below)

Nieuw van In de Hekken, onze voetbalfoto beeldbank. De bedoeling is simpel, heb je foto(s) waarvan je denkt dat ze prima passen op onze site? Zet ze dan in onze Football Fan Culture Photo Pool Group op Flickr en wij plaatsen ‘m misschien wel op In de Hekken, met bronvermelding uiteraard.

Dit is de bedoeling: je kunt een account aanmaken in onze Group en daar naar hartelust foto’s in zetten. Als je In de Hekken kent, dan weet je precies wat voor soort foto’s we zoeken; sfeer op de tribune, supporters bij het stadion, de reis naar de wedstrijd, hekkenhangers, kleurrijke Tifo acties, eigenlijk alles wat voetbal in een stadion zo de moeite maakt. Het hele randgebeuren zeg maar, dus niet foto’s van de wedstrijd. Die hebben we al gezien of mogen we zelfs niet plaatsen…

Komen je foto’s niet op In de Hekken, dan is er nog geen man overboord, want ze staan mooi in onze group en zijn voor mede Hekkenhangers ook te zien.

Tot slot het volgende: In de Hekken is niet commercieel en club neutraal, we geven dus geen vergoeding voor het plaatsen van je foto, wel zorgen we er -uiteraard- voor dat je naam + copyright vermelding er onder komen. We willen een mooie uitgebreide database opbouwen, maar plaats alleen die foto’s die echt de moeite zijn; ‘less is more’. En tenslotte willen we je vragen om te zorgen dat alle foto’s voorzien zijn van omschrijving, plaats van delict, datum en de hele reutemeteut, zodat we zonder moeite ‘m 1 op 1 kunnen overnemen.

Succes!

[English}
A new initiative from In de Hekken is our Football Fan Culture Photo Pool Group  on Flickr. We aim to create a massive football fan photo database from which we can pick one occasionally. If we do, we will give you the credits on our site off course!

Please visit our group to read more details on how it all works.

In de Hekken is a non-commercial, club-neutral site about the culture around the pitch. If we decide to pick your photo, we will state your name and copyright. We want to build a huge photo pool for everyone to enjoy. So please send in your pix, but be sure you pick the best ones and don’t send in too much photo’s about the same subject. Less is more! Finally we ask you to describe every photo, give us as much details as you can (date, place and so on), so we can use it without a lot of research…

Good luck!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %