Actueel

Februari 2017: Sprookje van Lincoln City, Saint-Étienne de baas

Het jaar 2017 zit er bijna op en de tijd is aangebroken om terug te blikken op het afgelopen jaar. In de Hekken blikt per maand terug op de belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag is het de beurt aan de maand februari, waarin onder andere Saint-Étienne de baas in Manchester was en het sprookje van Lincoln City.

FEU Zwolle viert 5 jaar jubileum

In Februari vierde FEU (Far East Ultras) Zwolle hun 5-jarige jubileum in de wedstrijd tegen N.E.C. Het jubileum werd gevierd met een schitterend spandoek op de Marten Eibrink Tribune Noord. In de 5 jaar dat FEU bestaat hebben ze al menig sfeeractie gemaakt, zoals het megadoek tijdens de bekerfinale in De Kuip. Naast de verschillende tifo-acties strijdt FEU hard voor normalisering in het voetbal en strijden zij tegen het moderne voetbal. Op naar het volgende jubileum.

5 jaar FEU Zwolle In de Hekken

Saint-Étienne de baas in Manchester

Saint-Étienne nam het op tegen Manchester United. Waar ze het op het veld aflegde tegen de grootverdieners, wonnen ze glansrijk op de tribunes. En dat leverde heerlijke beelden op!

Het grote geld buigt voor Lincoln City

De FA Cup staat vaak garant voor verrassingen, maar wat Lincoln City flikte had niemand verwacht. De club, afkomstig van het Engelse amateurniveau, wist namelijk ten koste van Burnley de kwartfinale van de FA Cup te bereiken. Hiermee ging de club de geschiedenisboeken in. Het gebeurt niet vaak dat het grote geld moet buigen voor een amateurclub, maar in de FA Cup is alles mogelijk. Van het beslissende doelpunt is een zeer vet filmpje gemaakt.

Ultras Inferno pakken uit voor 20ste verjaardag

De fans van Standard Luik kwamen afgelopen seizoen enkele malen negatief in het nieuws na misdragingen tegen onder andere Charleroi. Tegen Gent lieten de fans van hun betere kant zien. Ultras Inferno bestond namelijk 20 jaar en dit vierden ze groots (!) met drie levensgrote spandoeken van 1.800 vierkante meter groot. Wat een schitterende tifo-actie en dat vonden de spelers ook, want die stonden uitgebreid te applaudisseren. Geniet nog een keer van de heerlijke beelden van deze schitterende actie!

Veel vuurwerk en een vet spandoek bij Cambuur

Het Sfeerteam van de Kern van Cambuur toonde voorafgaand aan Cambuur – MVV een indrukwekkend spandoek. Aan de grootte van het spandoek te zien, is het een doek waar enkele weken bloed, zweet en tranen in zit. Naast dit mooie spandoek werd alles ook nog eens opgeluisterd door vuurwerk, zoals het onderstaande filmpje laat zien.

 

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %