Actueel

Eerbetoon aan het Avondje NAC

Het Avondje NAC beleefde gisteren haar 40-jarige jubileum. Op voorhand beloofde het een gedenkwaardige avond te worden voor de NAC fans: NAC kon periodekampioen worden, de fans pakten goed uit met allerlei spandoeken, werplinten, etc. en NAC liet zelfs 4.000 liter extra bier aanvoeren. Breda liep warm voor dit Avondje NAC en een -voor de Eerste Divisie- record aantal fans (17.800) wisten de weg naar het stadion te vinden. Geheel in de traditie van de Beatrixstraat werd er ook een kip op het veld losgelaten…

Dus alle ingrediënten voor een onvergetelijke wedstrijd in Breda waren aanwezig, ware het niet dat Go Ahead Eagles roet in het eten strooide: NAC verloor met 0-1 en het eerbetoon aan het Avondje NAC eindigde op het einde in een mineur: Ongelooflijk en je verwacht het niet. Maar ook dat is “typisch NAC” en uit het verleden blijkt wel dat dit soort uitslagen passen in de cultuur van het Avondje NAC. De wedstrijd van gisteren leverde mooie beelden op en Marco Magielse stelde enkele prachtige platen van de Beatrixstraat ter beschikking. Kijk en geniet!

Foto’s

Meer links

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %