In de actualiteit

Dromen van Dalymount Park

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het Ierse voetbalseizoen is ondertussen al weer een tijdje geleden ten einde gekomen. En dat betekent ook dat er nog maar één seizoen voetbal op Dalymount Park te gaan is. Na het aankomende Ierse voetbalseizoen van 2019 gaat Bohemians F.C. haar thuishaven definitief verlaten. Vandaar dus deze fotoreportage. Als een dringend advies aan alle voetballiefhebbers. Bezoek Dalymount Park volgend seizoen! Het is met afstand het allermooiste stadion van Ierland en zonder twijfel een uniek stadion. De ene helft lijkt op een lost ground, de andere op een typisch Brits stadion. Zoals Dalymount Park zijn er helaas steeds minder stadions. Geniet daarom van deze fotoreportage van “The home of Irish Football” en plan volgend jaar een tripje naar Dublin in!

Beelden:

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysGroundhoppingVerenigd Koninkrijk

  Dublin Derby: Dublin is rood zwart!

  Derby Days

  Vurige avond in Ierland: Derby of Dublin

  Groundhopping

  Dalymount Park

  In de actualiteit

  A Good Friday for The Bohs