Derby DaysIn de fotoreportagesVoetbal in Oost-Europa

De Krakau Derby in Beeld

Pyro actie van Wisla Krakau ultra

Onder het mom van een paar dagen gezellig even weg met mijn vriendin bezocht ik vorig weekend de tweede Poolse stad voor de Krakau Derby, beter bekend als de Holy War. Omdat de supporters van Cracovia de wedstrijd helaas niet mochten bijwonen, was het uitvak gevuld met families met jonge kinderen. Twee weken voor de wedstrijd was het stadion al volledig uitverkocht voor de wedstrijd, wat een unicum is in het hedendaagse Poolse voetbal.

Foto’s van de Krakau Derby

Meer toffe fotoreportages?

Klik hier voor meer toffe fotoreportages! Wij bezoeken zelf de gruwelijkste wedstrijden maar werken ook nauw samen met fotografen uit het binnen- en buitenland zodat wij onze site kunnen vullen met de mooiste foto’s.

Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
Ook leuk om te lezen...
GroundhoppingVoetbal in Polen

De voetbalstad: Krakau

GroundhoppingVergane GlorieVoetbal in Polen

Vergane Glorie: Stadion im. Braci Czachorów

Dossier Balkan

FK Vardar: recordkampioen in grote problemen

In de actualiteitVoetbalboeken

Plavi: ontspannen leesvoer voor de liefhebber