In de actualiteit

Amsterdam en KNVB kunnen geen voetbalwedstrijd organiseren

Amsterdam en KNVB kunnen geen voetbalwedstrijd organiseren. Of willen het niet. Komt eigenlijk op hetzelfde neer: supporters zijn de dupe. We hebben het over de organisatie van de wedstrijd Jong Ajax – FC Twente. De Tukkers kunnen na een jaar weer terugkeren naar de Eredivisie. FC Twente neemt al jaren volle uitvakken mee en dat is dit jaar niet anders. Paniek in Nederland dus. 

Want, FC Twente kan wel eens kampioen worden. Of minimaal een hele grote stap zetten richting een kampioenschap. Het moment om je club te steunen. Maar nee, Ajax en/of Amsterdam wil niet dat het in de ArenA gespeeld wordt. De Toekomst is niet geschikt om veel uitsupporters te ontvangen. En dus dreigt er een probleem. Want er mogen maar 185 uitsupporters mee. Wat doe je als ”profclub” in de Eerste Divisie als je geen uitsupporters kan ontvangen? Of wilt ontvangen. Dan ben je dus ongeschikt om betaald voetbal te spelen. Absurd. Kansloos. Alleen mogelijk in Nederland.

Wij roepen FC Twente maar natuurlijk vooral Ajax, Amsterdam en de KNVB op om eens heel snel goede afspraken te gaan maken.

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  MVV: Heftigheid crisis is ongekend

  In de videotheek

  De charme van de beker

  In de actualiteit

  De ellenlange martelgang voor Roda-supporters

  België & Nederland

  Den Bosch - Oss: Stadionfik, partybus en pyro