Actueel

Amsterdam en KNVB kunnen geen voetbalwedstrijd organiseren

Amsterdam en KNVB kunnen geen voetbalwedstrijd organiseren. Of willen het niet. Komt eigenlijk op hetzelfde neer: supporters zijn de dupe. We hebben het over de organisatie van de wedstrijd Jong Ajax – FC Twente. De Tukkers kunnen na een jaar weer terugkeren naar de Eredivisie. FC Twente neemt al jaren volle uitvakken mee en dat is dit jaar niet anders. Paniek in Nederland dus. 

vak p van fc twente bij de wedstrijd tegen bursaspor

Want, FC Twente kan wel eens kampioen worden. Of minimaal een hele grote stap zetten richting een kampioenschap. Het moment om je club te steunen. Maar nee, Ajax en/of Amsterdam wil niet dat het in de ArenA gespeeld wordt. De Toekomst is niet geschikt om veel uitsupporters te ontvangen. En dus dreigt er een probleem. Want er mogen maar 185 uitsupporters mee. Wat doe je als ”profclub” in de Eerste Divisie als je geen uitsupporters kan ontvangen? Of wilt ontvangen. Dan ben je dus ongeschikt om betaald voetbal te spelen. Absurd. Kansloos. Alleen mogelijk in Nederland.

Wij roepen FC Twente maar natuurlijk vooral Ajax, Amsterdam en de KNVB op om eens heel snel goede afspraken te gaan maken.

 

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %