Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

Ajacieden gedupeerd voor Ajax – Juve

Over 15 dagen is het zover. De wedstrijd van het jaar voor ons aller Ajax. Nadat we Real Madrid van de mat hebben geblazen wacht de kwartfinale Champions League tegen Juventus. En wie wil er nu niet bij de wedstrijd tussen de Godenzonen en de Oude Dame zijn. De dag dat Ajax wraak kan nemen op het gedrogeerde Juventus dat in 1996 de cup met de grote oren van Neerlands trots stal.

Aftellen

Dagen wachten tienduizenden Ajacieden al op de verkoop. En vanochtend om 10 uur was het zover. De seizoenkaarthouders waren aan de beurt geweest en dus mochten de leden van de supportersvereniging. Vanaf half 10 zaten de meesten al klaar. De minuten en seconden aftellen. Clubcard klaar, betaalmiddelen klaar. 9:59:55, 9:59:56, 9:59:57, 9:59:58, 9:59:59, 10:00:00! F5! Ticket selecteren, kaart in winkelwagen, barcode invoeren en bevestigen. YES! Hij staat erin. 20 minuten om te betalen. En bevestigd! We zijn erbij.

En dan weer verder waar je mee bezig was. En dan gaat die telefoon. Je ex vriendin. Jullie maken enorme ruzie. En… je mag niet meer gaan. Of je baas… Je hebt geen verlofdagen meer. Maar jij niet. Jij klikt outlook open. Je gaat naar 10 april… shit. Dan ben ik op vakantie. Het noodlot raast door Amsterdam en omstreken. Dan je vrienden maar even bellen. Ook zij kunnen niet of willen niet.

Compensatie

Wat doe je dan met je kaartje? Zoveel pech verdient wat compensatie. Als laatste redmiddel bieden we het kaartje dan maar aan de goedbedoelende Ajacieden aan die naast het kaartje hebben gegrepen. En een kaartje van 7 tientjes verkopen voor 250 euro? Iedereen begrijpt toch wel dat zoveel pech gecompenseerd moet worden?

Uit medelijden voor zoveel pech hebben we 7 van de grootste pechvogels eruit gepikt. Wie is de grootste pechvogel? Oordeel zelf. Hebben jullie een andere pechvogel die het verdient om genoemd te worden? Laat hem gerust achter in de comments. En voor al diegenen die gedupeerd zijn. Heel veel sterkte!

 

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

van Pogo tot Popo
Over de schrijver

Van Pogo tot Popo houdt van Ajax, uit en thuis, nationaal en Europees, en heeft een zwak voor alles wat met sfeer rondom voetbalwedstrijden te maken heeft. Is bezig met een boek over derby's en wil de hypocrisie en stemmingmakerij rondom (fanatieke) voetbalsupporters en vooral uitwedstrijden bevechten.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Kaarten APOEL goedkoper dan in 2014

  Het seizoen van

  Het seizoen van: AFC Ajax

  In de actualiteit

  Klassieker blijft zonder uitsupporters

  In de actualiteit

  Rellen Ajax - Feyenoord O19: 10 jaar terug in normalisatie