Against Modern Football

Against Modern Football

Je tikt op Google ‘Against Modern Football’ in, ziet de link againstmodernfootball.nl staan en je komt terecht op In de Hekken. Hoe dat zo kan? Omdat we natuurlijk tegen het moderne voetbal zijn, maar ook omdat we ‘In de Hekken’ eigenlijk toch wat lekkerder vonden klinken.

In Denemarken zijn ze trouwens ook tegen het moderne voetbal, zeker bij Bröndby:

Nu is ons Deens niet wat het geweest is, maar volgens ons staat er: ‘Waarom moet alles saai en grijs zijn’. Ja, waarom eigenlijk?

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: In de Hekken

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 15

  In de actualiteit

  Vrouwen horen bij voetbal!

  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #4: Erwan uit Parijs