In de actualiteitIn de videotheek

Afscheid Maurice ‘Zwijntje’ Willems

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Vorige week overleed een zeer bekende MVV-supporter aan de gevolgen van kanker. Maurice ‘Zwijntje’ Willems werd 44 jaar. Maurice was een grote naam in supportersland en hij kreeg landelijke bekendheid nadat hij een stadionverbod kreeg omdat hij de middenstip in De Kuip wilde stelen. Ook zijn actie in 1997 spreekt nog steeds tot de verbeelding. Door een stadionverbod zag Maurice zich genoodzaakt om voor de kampioenswedstrijd tegen VVV een hoogwerker te huren zodat hij de wedstrijd van buiten het stadion toch nog kon volgen.

Afgelopen maandag namen de MVV-supporters en mensen van de club (!) afscheid van Maurice:

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  ColumnsIn de actualiteit

  MVV: Heftigheid crisis is ongekend

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: MVV

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Start de normalisatie: schandalig optreden politie Maastricht