Actueel

Afdeling commercie: In de Hekken Shop

in de hekken shop

Op 16 augustus 2010 publiceerden we ons allereerste blog en eigenlijk is ons vijfjarige jubileum ons niet eens opgevallen. Vijf jaar lang maken we deze site al met heel veel plezier en als het aan ons ligt plakken we er nog 50 jaar aan vast (al leert de rekensom dat deze eindredacteur dan 87 is…). Om dit vol te kunnen houden moeten we af en toe een beetje commercieel doen. Niet omdat we dat echt willen, maar de vele uren per week aan inzet moeten zich ergens ook een beetje terug kunnen verdienen (we zitten niet meer op de middelbare school).

Regelmatig worden we benaderd of we geen zin hebben in een ‘voor de doelgroep geschreven’ advertorial. Een manier om jullie bijvoorbeeld allemaal richting een altijd te duur betaalde voetbalreis te foppen. We zouden onze huid met onze huidige status duur kunnen verkopen, maar we vinden dat onze boodschap altijd zuiver moet blijven en daarom weigeren we consequent. Daarnaast nemen we jullie heel erg serieus, we weten best dat jullie niet te foppen zijn. Een blog vol met reclame voor Wehkamp, Zalando en bol.com zou wat dat betreft net zoveel afbreuk aan de site doen, dat we dit niet eens overwogen hebben.

Daarmee hebben we meteen het dilemma te pakken. We schijten op de commercie die ons spelletje kapot maakt, maar zouden het tegelijkertijd wel heel tof vinden als hobby een beetje werk zou kunnen worden. De plaatselijke amateurclub redt het niet zonder de slager en bakker en zo is het voor ons ook wel een beetje uiteindelijk. Daarom hebben we sinds een jaar of drie een webshop waar we allerlei toffe supportersgerelateerde dingen verkopen. Van de fraaie t-shirts van het oer-Hollandse COPA, de hele vette spullen van PGwear en de beste voetbalboeken, we hebben een artikeltje of 700 online staan. Neem er een kijkje en bestel de dingen die je anders bij de Champions League deelnemers onder de webwinkels zou bestellen lekker bij ons.

[button content=”In de Hekken Shop” color=”black” text=”white” url=”http://shop.indehekken.net” openin=”_blank”]

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %