In de actualiteit

Aanvoerders zijn duidelijk: oprotten met dat kunstgras!

Aanvoerders uit de eredivisie spreken zich uit tegen kunstgras
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De schreeuw om echt gras wordt steeds luider en dat vinden wij als nostalgici uitermate fijn. Vandaag spreken de aanvoerders van twaalf op echt gras spelende clubs de Nederlandse voetballerij op om te stoppen met het voetballen op plastic. Onder aanvoering van Stijn “middelvingertje” Schaars laten de spelers via spelersvakbond VVCS weten het zat te zijn om veredeld zaalvoetbal te spelen.

Aanvoerders uit de eredivisie spreken zich uit tegen kunstgras

FC Utrecht- aanvoerder Willem Janssen geeft aan waarom kunstgras is als boerenkool zonder rookworst: “Alle technische vaardigheden zoals passen, trappen, aannemen zijn anders op kunstgrasvelden. Daarnaast vind ik kunstgras competitievervalsing, omdat clubs er dagelijks op trainen en de uitspelende ploeg eens in de zoveel tijd met kunstgras wordt geconfronteerd.”

Klik op de afbeelding voor een PDF / Bron: VVCS

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  FC Volendam wil terug naar natuurgras in het Kras Stadion

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende

  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara