Actueel

2013 ook voor ons begonnen!

Zoals jullie hebben gemerkt begon 2013 voor In de Hekken wat minder dan gehoopt. Onze webhoster kwam tot de conclusie dat hij de site niet langer kon hosten en ondanks dat we het daar niet mee eens waren zat er voor ons niet anders op dan andere hosting zoeken. Omdat ons nu wel duidelijk is geworden dat budgethosters ons gewoon niet aankunnen hebben we ervoor gekozen om de site op een eigen server te zetten. Het voordeel daarvan is dat we de server niet meer hoeven te delen met andere websites en we lekker onze gang kunnen blijven gaan. Nadeel is wel dat deze server ons elk jaar een flinke klap geld gaat kosten.

Ondanks dat we deze site met heel veel plezier runnen en hier graag nog jaren mee doorgaan, is het wel zo dat we de kosten die we maken eruit willen en moeten halen. Dit betekent dat we vanaf vandaag openstaan voor (gelijkgestemde) adverteerders/sponsoren die ons zouden willen ondersteunen voor een leuk bedrag per jaar. We gaan drie reclameblokjes met de afmetingen 250×250 pixels aan de rechterkant van de site inbouwen met daarin plaats voor 3×5 adverteerders die daarin per klik afwisselen. De kosten voor een banner bedragen slechts 150 euro per jaar (netjes gefactureerd) en daarmee bewijs je niet alleen jezelf een dienst, maar lever je een enorme bijdrage aan deze website. Heb je hier wel oren naar dan is een mailtje naar [email protected] of een belletje naar 06 44 96 06 13 (Martijn) genoeg om dingen te regelen. Het overleggen van statistieken is uiteraard geen enkel probleem.

Nu we weer vooruit kunnen willen we nog wel even een dankwoord richten aan Niels van hostmatters.nl voor zijn vrijblijvende analyse van deze website. Daarnaast willen we tevens een zeer diepe buiging maken voor Jasper Aikema, die ons in de afgelopen weken op een fantastische wijze heeft geholpen met allerhande serverproblematiek. Zonder zijn hulp hadden we nog maar moeten zijn of alles gelukt was.

Uiteraard wensen we iedereen bij deze het allebeste voor 2013, voor ons het jaar dat we nog harder om ons heen gaan slaan. šŸ˜‰

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %