Keuken Kampioen Divisie

Supporters FC Den Bosch starten inzameling voor inwoners van Luik

Het zal niemand in Nederland ontgaan zijn dat in grote delen van Limburg noodsituaties zijn ontstaan naar aanleiding van extreme wateroverlast. Ook onze zuiderburen zijn zwaar getroffen door het noodweer. Luik, gelegen aan de Maas is een van de steden die het hardste geraakt wordt door het noodweer. FC Den Bosch supporters hebben al jarenlang een goede vriendschap met de supporters van Standard Luik en de Duketown Crew heeft nu het initiatief genomen tot een inzamelingsactie. Lees meer over hoe jij kan helpen in onderstaand statement: 

“⚠️HULP GEVRAAGD⚠️

UPDATE: VOORAL VERZORGINGSPRODUCTEN, HOUDBAAR VOEDSEL EN DIERENVOEDING IS NODIG!

Het nieuws zal niemand zijn ontgaan; op vele plekken in Nederland, België en Duitsland is sprake (geweest) van extreme wateroverlast.

Nu is dit bij verschillende van onze broeders en zusters uit Luik en omgeving ook het geval geweest. Sommige hebben wat waterschade, andere zijn hun volledige inboedel kwijt of nog erger.

Om hen hulp aan te bieden is er al kleding ingezameld. Dit zal zondag bij een evenement in Luik worden gedoneerd door leden van Duketown Crew.

Wil je ook helpen? Doneer dan via onderstaand tikkie. Liever kleding, materialen, verzorgingsproducten o.i.d. doneren? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat we kunnen afspreken.

Alvast bedankt,

RSCL & FCDB – BROTHERHOOD”

Doneren kan via deze Tikkie!

Lars Smit
Leven lang verliefd op NEC. Helemaal gek van supporterscultuur, vergane glorie en amateurvoetbal.

Reageren is niet mogelijk.

0 %