Ingezonden

Om deze drie reden sponsoren crypto partijen voetbalclubs

Beleggen in crypto munten is vandaag de dag één van de weinige investeringen die nog wel lijkt te lonen. Niet iedere cryptomunt is een doorslaand succes en er is een groot risico aan verbonden, maar veel winst halen op de vastgoedmarkt of bij aandelen is vandaag de dag bijna uitgesloten.

Dit zorgt er dan ook mede voor dat investeren in cryptomunten steeds populairder wordt. Dat we de verschillende platforms voor het verhandelen van cryptomunten daarom steeds vaker op de shirts van voetballers terugzien of als banner langs het veld, is ook niet zo gek. Waarom dit een goede match lijkt? Wij zetten de drie redenen op een rijtje;

1. Voor Jan en alleman

Een voetballiefhebber kan iedereen zijn, van de rijke bankier tot de vuilnisman. Dat is ook wat wij mooi vinden aan de sport, de passie voor de bal kent geen rangen of standen. Laat dit dan ook precies zijn wat past bij cryptovaluta.

Velen willen beginnen met crypto maar denken nog steeds onterecht dat hier veel geld voor nodig is. Zeker met dalende koersen is dit niet het geval. Kortom, iedere voetbalfan met een beetje spaargeld kan een online munt kopen.

2. Het is toegankelijk

Geen ingewikkelde sites, lastige accounts en verificaties. Net als andere handige apps zoals die van banken en de overheid, zijn er ook op het gebied van crypto allemaal hele handige apps verkrijgbaar.

BLOX (sponsor van Ajax) is hier een perfect voorbeeld van, zij sponsoren daarom ook niet voor niks de landskampioen van dit jaar. Een grapje wat veel geld kost, neem dan van ons aan. Een account bij BLOX maken is zo aangemaakt en de drempel om werkelijk te starten is laag.

3. Het loont

Dat cryptomunten populairder worden hangt samen met het minder populair worden van andere investeringsopties. Er werd voorheen nog wel eens minderwaardig over deze valuta gedaan, maar de kracht is inmiddels echt bewezen. Door hoge inflatie, dalende spaarrentes en stijgende vastgoedprijzen worden de alternatieven steeds minder aantrekkelijk. Hier profiteert de cryptomarkt goed van.

Waarom wij langs het veld crypto steeds meer terugzien is heel logisch te verklaren. Het karakter van het publiek komt overeen én de populariteit neemt snel toe. Nog een laatste waarschuwing; Doe het alleen met geld wat je over hebt, de markt kan snel stijgen maar ook snel dalen. Je moet tegen een stootje kunnen, en laat nou net de gemiddelde voetballer die eigenschap ook hebben!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %