In de actualiteit

NEC toont prachtige video: Barreto keert terug op het oude nest

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het is definitief: Edgar Barreto keert na 13 jaar terug bij NEC Nijmegen. Het nieuws onthult de Paraguayaan precies vandaag op zijn 36e verjaardag. De aankondiging wordt op fraaie wijze kenbaar gemaakt.

Barreto: “Nijmegen, ik hou van jullie.”

Na een lange uitstap in Italië en 2 wereldtoernooien achter de rug, zal Barreto weer in het shirt van de Nijmegenaren te bewonderen zijn. De Zuid-Amerikaan heeft tot 2007 drieënhalf jaar voor NEC gespeeld, waar hij, onder andere door een aantal fraaie goals, zeer geliefd was. Vele supporters pleitten voor een terugkeer van de middenvelder (zie header) en hier wordt dus uiteindelijk gehoor aan gegeven. Het nieuws wordt door de club op een prachtige manier verkondigd. Check onderstaande video (met geluid aan)!

Video NEC

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #10: Wayne uit Edinburgh

  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #9: Bradley uit Halifax

  In de actualiteit

  Veel KKD clubs zijn nooit live op FOX

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!