Ingezonden

Hoe maak je je het jezelf comfortabel tijdens het voetbal kijken?

Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk, eigentijds, leverbaar in verschillende kleuren en past in elk interieur. Er zitten vele voordelen aan deze sfeer gevend type vloer. In dit artikel is te lezen waarom de gietvloer zo geschikt is. Zeker wanneer u als voetbalfan midden in een wedstrijd zit en per ongeluk uw biertje omgooit.

Comfortabel en goed voor vloerverwarming

Gietvloeren zijn een genot voor het oog en beschikken over alle praktische eigenschappen die u maar kunt wensen in huis: onderhoudsvriendelijk, waterdicht, UV-bestendig en kleurvast. De gietvloeren kunnen worden toegepast in elke ruimte van uw woning: van slaapkamer tot badkamer en van woonkamer tot keuken. Doordat de design gietvloeren worden gemaakt van polyurethaan, voelt de gietvloer zeer comfortabel, warm en zacht aan. Daarom kiezen veel gezinnen voor een strakke en naadloze polyurethaan gietvloer als basis van het gehele interieur. Wist u ook dat gietvloeren voorzien kunnen worden van vloerverwaming? Sommige gietvloeren kunnen zeer goed samen met vloerverwarming en anderen minder. Dit komt omdat de geleiding van de vloer afhankelijk is van het soort samenstelling. Hoe beter uw vloer de warmte geleidt, hoe sneller hij de ruimte verwarmt.

Gietvloeren zijn geschikt voor elke leeftijd

In tegenstelling tot houten of vinyl vloeren is een gietvloer compleet naadloos. Een vloer wordt simpelweg sneller vuil met (kleine) kinderen in huis. Doordat er geen voegen in een gietvloer zitten, kan er geen vuil achter naden blijven hangen. Dit maakt een gietvloer zeer gemakkelijk te onderhouden. Even met een stofzuiger en dweil eroverheen en de gietvloer is volledig schoon. Lekker makkelijk te onderhouden dus.

Met kinderen in huis wil er nog wel eens wat gemorst worden. Een gietvloer is waterbestendig. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de vloer vervormt bij vocht. Door de licht elastische eigenschappen voelt bijvoorbeeld een polyurethaan gietvloer warm en zacht aan. Dit maakt een gietvloer ideaal voor kinderen om op te spelen.

Huisdieren doen geen schade aan een gietvloer

Iedereen die een nieuw dier in huis haalt, weet wat zich te wachten staat. Er kan op de gietvloer geplast, gebraakt en gepoept worden. Dat klinkt als een nachtmerrie. Op een houten vloer is dit funest, omdat het de toplaag behoorlijk beschadigd. Om nog maar te zwijgen over tapijt. Met een gietvloer is dit niet van toepassing. Een gietvloer is uitermate goed bestand tegen invloeden van buitenaf en beschadigt veel minder snel dan ieder ander type vloer. Bovendien zijn vuil en viezigheid goed te zien en kan men bijvoorbeeld haren en zand van buiten snel opruimen. Dat scheelt weer extra schoonmaken.

Makkelijk schoon te houden

Heeft iemand in het huishouden last van bijvoorbeeld een huisstofmijtallergie of hooikoorts, dan zijn gietvloeren een prettige keuze. Door de hygiënische eigenschappen blijven stof en pollen niet aan de vloer ‘hangen’ en krijgt de allergie geen kans. Waar een houten vloer werkt en opneemt, stoot een gietvloer stof en pollen af. Hierdoor heeft men minder last van klachten die bij de allergie horen. Stofzuig de vloer, haal er een vloerwisser over en de vloer is volledig stofvrij. Makkelijker kan het bijna niet. Er kan dus gerust gemorst worden.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %