Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken met een aantal heerlijke foto’s! Vandaag aandacht voor sc Heerenveen, de uiteindelijke nummer 11 van de Eredivisie. Sportief gezien, kent het seizoen weinig hoogtepunten. De supporters zelf zorgen voor de hoogtepunten door zo nu en dan mooie sfeeracties en corteo’s te organiseren. Check de beelden!

Doelpuntenfestijn, matig spel

Met een coach aan het roer zonder Eredivisie-ervaring, belooft het een spannend seizoen te worden voor SC Heerenveen. Het seizoen 2017/2018 strandde tijdens de play-offs voor Europees voetbal en ook nu willen de supporters van ’t Fean dat ze aan deze play-offs mogen meedoen.

Qua doelpuntenaantal is het in ieder geval nooit saai tijdens wedstrijden van de Superfriezen. Hierbij gaat het vooral om tegendoelpunten. Het vertoonde spel is ook niet altijd je-van-het dus het gemor op de tribunes is niet onlogisch. Tóch laten de supporters zich vaak van hun beste kant zien door sfeeracties te organiseren.

Vertrek Riekerink

Heerenveen kabbelt het hele seizoen maar een beetje voort. Vooral de vele gelijke spelen vallen op. 5 wedstrijden voor het einde van het seizoen, wordt de trainer de laan uitgestuurd. Er wordt gehoopt op een wonder, zodat Europees voetbal nog gehaald kan worden. Uiteindelijk eindigt Heerenveen op de 11e plaats in de Eredivisie, op doelsaldo boven VVV Venlo.

Fantastische awaydays

Aangezien de thuiswedstrijden dit seizoen vaak tegenvallen, moeten de supporters het vooral doen met de awaydays. De tripjes door Nederland leveren hoe dan ook geweldige beelden op!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.