In de actualiteitIn de videotheek

Zwolle in de hekken

Zwolle won afgelopen weekend de IJsselderby van Go Ahead Eagles en dat is heel erg lekker als je voor Zwolle bent. Dit is dan ook duidelijk te zien aan de beelden die wij doorkregen.

Wat zo’n filmpje dan nog mooier maakt is het feit dat de voorste supporter gewoon een speler is van FC Zwolle. Dominggus Lim-Duan laat zien dat er ook nog spelers zijn die graag in de hekken hangen. Van dat soort spelers houden we dus!

(Wij danken de Zwollenaren die onze mailbox hebben laten overkoken)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & NederlandIn de fotoreportages

  We zijn weer begonnen (UPDATE!)

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: Go Ahead Eagles

  In de videotheek

  Keihard genieten van de play-offs

  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Geweldige sfeeractie en corteo door Go Ahead Eagles