Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Zweedse docu over De Klassieker

Het gaat deze week natuurlijk maar over één wedstrijd. Vanavond nemen Feyenoord en Ajax het weer tegen elkaar op in de halve finale van de KNVB Beker. De spanning zit erop en iedereen is klaar voor een nieuw spektakelstuk. Zo geweldig als de editie enkele weken geleden in de competitie lijkt bijna uitgesloten. Gelukkig was de Zweedse site Destination Europa aanwezig bij deze onvergetelijke wedstrijd tussen de twee aartsrivalen. Het eindresultaat is dit heerlijke 20 minuten durende filmpje. Met o.a. de pyro tijdens de laatste training, een PDMS op Varkenoord en een interview met Sam Larsson is het lekker wegkijken. Zet de Engelse ondertiteling dus maar aan en geniet van de ideale voorbereiding voor de klassieker van vanavond!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de Boeken

  Dit is De Kuip

  In de actualiteit

  Derde ster en nummer 34: Ajax pakt bijzondere landstitels op 15 mei

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen