In de actualiteit

Zweedse docu over De Klassieker

Het gaat deze week natuurlijk maar over één wedstrijd. Vanavond nemen Feyenoord en Ajax het weer tegen elkaar op in de halve finale van de KNVB Beker. De spanning zit erop en iedereen is klaar voor een nieuw spektakelstuk. Zo geweldig als de editie enkele weken geleden in de competitie lijkt bijna uitgesloten. Gelukkig was de Zweedse site Destination Europa aanwezig bij deze onvergetelijke wedstrijd tussen de twee aartsrivalen. Het eindresultaat is dit heerlijke 20 minuten durende filmpje. Met o.a. de pyro tijdens de laatste training, een PDMS op Varkenoord en een interview met Sam Larsson is het lekker wegkijken. Zet de Engelse ondertiteling dus maar aan en geniet van de ideale voorbereiding voor de klassieker van vanavond!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  UEFA straft Ajax opnieuw

  In de actualiteit

  De krant van Hypocriet Nederland

  Columns

  Werken voor je kanker geld

  België & Nederland

  PSV - Ajax: Met Lighttown Madness mee tijdens De Topper