In de actualiteit

Zo kan het ook: Racing Genk

Een berichtje in de categorie zo-kan-het-ook. De Belgische voetbalclub Racing Genk heeft een recordwinst van 28 miljoen geboekt en gunt een deel van het geld aan de fans. De grote winst was te danken aan de deelname aan de Champions League en de verkoop van enkele belangrijke spelers.

De seizoenskaartprijzen gaan fors omlaag. ”We willen ons hard maken voor de mensen die het hardst getroffen zijn door de economische crisis”, zegt voorzitter Herbert Houben. Hoeveel die prijzen omlaag gaan is nog niet bekend, maar het gebaar is zeker in tijden waarin het voetbal bijna onbetaalbaar is geworden gewoon groots.

(Foto via voetbalbelgie.be)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Jannes van Roermund
Over de schrijver

Jannes van Roermund is fan van NAC. Hij werd journalist vanwege voetbal en leerde dat er meer was. Gelukkig bleef de passie. Voor In de Hekken schrijft hij over politiegeweld, de KNVB en de farce Qatar. "Ronaldo en Messi zullen schitteren op een massagraf."
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  Een mooie gelegenheid

  In de actualiteit

  20 jaar Sittard en Genk

  In de actualiteit

  15 jaar Drughi Genk

  Derby Days

  De wet van de sterkste