In de videotheek

Zo bedank je supporters

In het voetbal is het gebruikelijk dat spelers na afloop van een wedstrijd het aanwezige publiek bedanken voor de steun, maar waar dat vroeger vaak een spontaan iets was, zie je tegenwoordig heel vaak van die geregisseerde verplichte nummertjes verstoken van echt gevoel. Dat dit ook anders kan en zou moeten zien we in het onderstaande filmpje gemaakt in 2007 bij de derby tussen Salernitana en Cavese. De wisselwerking tussen de spelers en supporters is fantastisch en daar zouden ze in de Nederlandse competities nog wat van kunnen leren.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de schijnwerpers

  Uitgelicht: SS Cavese 1919

  In de videotheek

  La Tifoseria dell’Unione Sportiva Salernitana

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 19)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 35)