Voetbal in België

Zing es ’n lieke!

Je hebt van die mensen die er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen en elke kans aangrijpen om wat voetbal te bezoeken, zo ook Roy, die het interlandweekend aangreep om af te zakken richting Aalst.

Bij gebrek aan competitievoetbal in Nederland vanmiddag afgezakt naar België voor Eendracht Aalst tegen Roeselare. Het stadion van Eendracht is typisch Belgisch: ingesloten door huizen en kroegen, achter het doel reclameborden en een lelijke business seats tribune. Tegenover de hoofdtribune een heerlijke ouderwetse staantribune gevuld met jong en oud. Eendracht heeft na het faillissement opnieuw moeten beginnen in de 4e klasse. De Ajuinen zijn juist gepromoveerd naar de Tweede Klasse en vieren de eerste thuisoverwinning zoals het hoort:

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %