In de videotheek

Zing es ‘n lieke!

Je hebt van die mensen die er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen en elke kans aangrijpen om wat voetbal te bezoeken, zo ook Roy, die het interlandweekend aangreep om af te zakken richting Aalst.

Bij gebrek aan competitievoetbal in Nederland vanmiddag afgezakt naar België voor Eendracht Aalst tegen Roeselare. Het stadion van Eendracht is typisch Belgisch: ingesloten door huizen en kroegen, achter het doel reclameborden en een lelijke business seats tribune. Tegenover de hoofdtribune een heerlijke ouderwetse staantribune gevuld met jong en oud. Eendracht heeft na het faillissement opnieuw moeten beginnen in de 4e klasse. De Ajuinen zijn juist gepromoveerd naar de Tweede Klasse en vieren de eerste thuisoverwinning zoals het hoort:

Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
België & NederlandGroundhopping

Eendracht Aalst degradeert naar vierde niveau

In de videotheek

Eendracht Aalst: liefde kent geen divisie

Derby DaysIn de actualiteit

Streekderby: FC Dender - Eendracht Aalst

In de actualiteit

Eendracht Aalst 1 – 0 Voetbalbond