In de videotheek

Zing es ‘n lieke!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Je hebt van die mensen die er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen en elke kans aangrijpen om wat voetbal te bezoeken, zo ook Roy, die het interlandweekend aangreep om af te zakken richting Aalst.

Bij gebrek aan competitievoetbal in Nederland vanmiddag afgezakt naar België voor Eendracht Aalst tegen Roeselare. Het stadion van Eendracht is typisch Belgisch: ingesloten door huizen en kroegen, achter het doel reclameborden en een lelijke business seats tribune. Tegenover de hoofdtribune een heerlijke ouderwetse staantribune gevuld met jong en oud. Eendracht heeft na het faillissement opnieuw moeten beginnen in de 4e klasse. De Ajuinen zijn juist gepromoveerd naar de Tweede Klasse en vieren de eerste thuisoverwinning zoals het hoort:

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & NederlandGroundhopping

  Eendracht Aalst degradeert naar vierde niveau

  In de videotheek

  Eendracht Aalst: liefde kent geen divisie

  Derby DaysIn de actualiteit

  Streekderby: FC Dender - Eendracht Aalst

  In de actualiteit

  Eendracht Aalst 1 – 0 Voetbalbond