In de videotheek

Zigge Zagge!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De Q-side van Kozakken Boys is er altijd en daarom is het tijd dat we ze de credits gaan geven die ze verdienen. In de nacompetitiewedstrijd nam de ploeg uit Werkendam het op tegen de Harkemase Boys en dat betekende voor de Q-side dat ze maar liefst 200 kilometer moesten afleggen om de lokale trots aan het werk te zien. Als je die afstand dan aflegt en je vervolgens ook nog eens met 0-4 wint is het feest uiteraard helemaal compleet.

Thuis wonnen de Kozakken Boys overigens ook nog eens met 4-0, waardoor de ploeg het aanstaande zaterdag in de finale moet opnemen tegen Ter Leede. We zijn natuurlijk onpartijdig, maar stiekem hopen we voor Hoogie van de Q-side dat hij weer een feestje mag vieren.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn gesprek met

  In gesprek met: Terence Groothusen

  De Plaatselijke FC

  De Plaatselijke FC #13: De allesbeslissende kampioenswedstrijd stond in vuur en vlam

  De Plaatselijke FC

  De Plaatselijke FC #3: Nostalgisch Kozakken Boys groeit wederom uit jasje

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 11)