In de videotheek

Zigge Zagge!

De Q-side van Kozakken Boys is er altijd en daarom is het tijd dat we ze de credits gaan geven die ze verdienen. In de nacompetitiewedstrijd nam de ploeg uit Werkendam het op tegen de Harkemase Boys en dat betekende voor de Q-side dat ze maar liefst 200 kilometer moesten afleggen om de lokale trots aan het werk te zien. Als je die afstand dan aflegt en je vervolgens ook nog eens met 0-4 wint is het feest uiteraard helemaal compleet.

Thuis wonnen de Kozakken Boys overigens ook nog eens met 4-0, waardoor de ploeg het aanstaande zaterdag in de finale moet opnemen tegen Ter Leede. We zijn natuurlijk onpartijdig, maar stiekem hopen we voor Hoogie van de Q-side dat hij weer een feestje mag vieren.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %