… in de zon en in de regen. We buigen niet voor de betaaltelevisie en we bukken niet voor degenen die ons klein willen houden. Het maakt ons niet, onze liefde wordt alleen groter. We zijn klaar voor de strijd en zullen standhouden in onze shirts. We lopen door de straten zonder escorte van politie. Ultras – op zoek naar problemen. Een ideaal dat nooit zal sterven.

Ci vedi camminare insieme…con la pioggia e sotto il sole.. e non ci fermeranno mai la paytv e la repressione…e non ci importa il risultato…conta solo il nostro amore..siamo pronti a dar battaglia..e a sostener la maglia…
Ultras lalala… in mezzo a una via… senza la scorta della polizia…ultras lalala…in cerca di guai..un ideale che non morirà mai…

Goed, het klinkt lekker en we houden van Napolitaanse ultras, maar we snappen ook wel dat je door op zoek te gaan naar problemen ervoor zorgt dat je alleen maar minder bewegingsvrijheid krijgt als supporter. De strijd tegen het moderne voetbal gaat dieper dan alleen maar wild om je heen schoppen, de strijd tegen het moderne voetbal betekent ook dat je vaker in de spiegel moet kijken.

Of ze dat in Napels snel zullen doen betwijfelen we.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.