In de actualiteit

Zagreb on fire!

Kroatie won van Engeland en dat leverde schitterende beelden op in Zagreb

Ondanks dat we als In de Hekken redactie collectief snakken naar clubvoetbal, moeten we wel bekennen dat de Kroatische vreugde onze supportersharten toch wat sneller doen kloppen. Dat een landje met zo’n vijf miljoen inwoners (en een complexe geschiedenis) een elftal op de been kan brengen dat het tot de WK-finale schopt is razendknap en een teken dat in voetbal alles mogelijk is. En ondanks dat we hier altijd een beetje neutraal horen te zijn, hopen we van harte dat Zagreb zondag weer net zo mag ontploffen als gisteravond!

[foto via Action Images / Pro Shots]

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  GroundhoppingIn de actualiteit

  Stadion Gospin Dolac - Parel van de Balkan

  Dossier Balkan

  Torcida Split: oudste ultras van Europa

  In de actualiteit

  Promotie/degradatie kraker in Kroatië

  Columns

  WK Voetbal XL. We zijn er weer bij!