Fotoreportages

“Your journey ended in Belgrade”

Vorige week zagen we een mooie tifo van Partizan voorafgaand hun wedstrijd tegen Olympiakos. We zagen de tekst “Your journey ends here!” en een doek met daarop de dood die een Olympiakos fan naar de begraafplaats brengt. Helaas voor de aanhangers van Partizan wist hun ploeg de boodschap niet in praktijk te brengen, Olympiakos won met 1-3 in Belgrado en daarmee stelden ze niet alleen de supporters van Partizan teleur, maar ook die van PAOK (die een diepe band hebben met Partizan).

Voor het terugduel in Griekenland besloten de supporters van Olympiakos met een reactie te komen op de actie van Partizan. Een spandoek werd begeleid met de tekst “Your journey ended in Belgrade”. De tweede wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Hetgeen inderdaad betekent dat het Champions League van Partizan in Belgrado beëindigd is.

David Schulpen
Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %