In de actualiteit

You’ll Never Walk Alone bij Liverpool – Celtic in Dublin

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Afgelopen zaterdag stond er een bijzondere wedstrijd op het programma in Dublin, grootmachten Liverpool en Celtic stonden tegenover elkaar voor de Dublin Decider. Het Aviva stadion was al weken uitverkocht om deze twee bevriende clubs met een grote Ierse aanhang aan het werk te zien. Iedereen keek met recht uit naar de opkomst van de spelers want het YNWA was natuurlijk onvermijdelijk. Het werd een imponerende gebeurtenis getuige het onderstaande filmpje. Meer over deze wedstrijd volgt later deze week want ik was er namens In De Hekken aanwezig en bezocht ook nog de Dublin Derby tussen Shamrock Rovers en St Patrick Athletic, wordt vervolgd dus!

http://youtu.be/Pzy7CkqBGao

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  Feyenoord Europa Cup 1In de geschiedenisboeken

  Feyenoord - Celtic door de ogen van Romeijn

  In de actualiteit

  Schandalige opmerking van Rangers-supporter richting Scott Brown

  In de videotheekShall we sing a song for you

  Virgil van Dijk song: Liverpool op stelten