In de actualiteit

You’ll Never Walk Alone bij Liverpool – Celtic in Dublin

Afgelopen zaterdag stond er een bijzondere wedstrijd op het programma in Dublin, grootmachten Liverpool en Celtic stonden tegenover elkaar voor de Dublin Decider. Het Aviva stadion was al weken uitverkocht om deze twee bevriende clubs met een grote Ierse aanhang aan het werk te zien. Iedereen keek met recht uit naar de opkomst van de spelers want het YNWA was natuurlijk onvermijdelijk. Het werd een imponerende gebeurtenis getuige het onderstaande filmpje. Meer over deze wedstrijd volgt later deze week want ik was er namens In De Hekken aanwezig en bezocht ook nog de Dublin Derby tussen Shamrock Rovers en St Patrick Athletic, wordt vervolgd dus!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Dave
Over de schrijver

The Ref aka Dave Vanderheijden is oprichter van HIJS (www.hiphopinjesmoel.com) en heeft naast hiphop een grote passie voor voetbal. Als hij zelf niet op het veld staat als scheidsrechter (ja je leest het goed) dan bezoekt hij zoveel mogelijk wedstrijden in het buitenland want hij heeft in ieder land wel een favoriet team.
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  Column: Stapelverliefd op dit Liverpool

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (Week 50)

  In de actualiteit

  Oktober 2017: Schotten annexeren München, heet avondje in Nicosia

  In de videotheek

  Celtic-supporters annexeren München