In de actualiteit

You’ll Never Walk Alone bij Liverpool – Celtic in Dublin

Afgelopen zaterdag stond er een bijzondere wedstrijd op het programma in Dublin, grootmachten Liverpool en Celtic stonden tegenover elkaar voor de Dublin Decider. Het Aviva stadion was al weken uitverkocht om deze twee bevriende clubs met een grote Ierse aanhang aan het werk te zien. Iedereen keek met recht uit naar de opkomst van de spelers want het YNWA was natuurlijk onvermijdelijk. Het werd een imponerende gebeurtenis getuige het onderstaande filmpje. Meer over deze wedstrijd volgt later deze week want ik was er namens In De Hekken aanwezig en bezocht ook nog de Dublin Derby tussen Shamrock Rovers en St Patrick Athletic, wordt vervolgd dus!

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Dave
Over de schrijver

The Ref aka Dave Vanderheijden is oprichter van HIJS (www.hiphopinjesmoel.com) en heeft naast hiphop een grote passie voor voetbal. Als hij zelf niet op het veld staat als scheidsrechter (ja je leest het goed) dan bezoekt hij zoveel mogelijk wedstrijden in het buitenland want hij heeft in ieder land wel een favoriet team.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Schandalige opmerking van Rangers-supporter richting Scott Brown

  In de videotheekShall we sing a song for you

  Virgil van Dijk song: Liverpool op stelten

  ColumnsIn de actualiteit

  Column: Stapelverliefd op dit Liverpool

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (Week 50)