Against Modern Football

Win die sjaal!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Onderstaande klassieker kennen we inmiddels allemaal wel toch?

Nu denken wij dat dit nog beter kan en we zijn er zeker van dat er creatieve breinen te vinden zijn binnen onze harde kern die het bovenstaande filmpje kunnen overtreffen. Als jij overtuigt bent van je eigen vaardigheden dan dagen we je bij deze uit om een Against Modern Football klassieker te maken en naar ons op te sturen via WeTransfer. Hoe je het in elkaar wilt draaien is volledig aan jou. De makers van de beste drie filmpjes (bepaald door de bezoekers van de site) zullen worden beloond met een door In de Hekken ontworpen Against Modern Football sjaal.

Jullie hebben een maand de tijd (t/m 19 mei dus) om jullie kunst in te sturen en vervolgens kan er een week worden gestemd.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Supporters Girondins de Bordeaux willen hun club terug

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing