Against Modern Football

Win die sjaal!

Onderstaande klassieker kennen we inmiddels allemaal wel toch?

Nu denken wij dat dit nog beter kan en we zijn er zeker van dat er creatieve breinen te vinden zijn binnen onze harde kern die het bovenstaande filmpje kunnen overtreffen. Als jij overtuigt bent van je eigen vaardigheden dan dagen we je bij deze uit om een Against Modern Football klassieker te maken en naar ons op te sturen via WeTransfer. Hoe je het in elkaar wilt draaien is volledig aan jou. De makers van de beste drie filmpjes (bepaald door de bezoekers van de site) zullen worden beloond met een door In de Hekken ontworpen Against Modern Football sjaal.

Jullie hebben een maand de tijd (t/m 19 mei dus) om jullie kunst in te sturen en vervolgens kan er een week worden gestemd.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Het dilemma van Wimbledon. Club van supporters of toch de investeerders?

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Alles wat mis is aan het WK in Qatar

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Stop de repressie: protestactie oktober