In de videotheek

Willem II on tour: Veendam uit

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In de media wordt er altijd een beetje lacherig gedaan over de Jupiler League en dat is natuurlijk compleet onterecht, in de Jupiler League is het namelijk nog mogelijk om gewoon voetbalsupporter te zijn. Voor de jongens van Willem II was de degradatie vervelend, maar een niveau lager spelen heeft wel zo z’n voordelen. Gisteren stond de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma en Willem II moest op bezoek bij Veendam. Ondanks dat Veendam niet echt om de hoek ligt gingen er maar liefst 400 Tilburgers die kant op en dat had buiten clubliefde natuurlijk alles te maken met de soepele regels. Geen verplichte uitkaart en geen omwisselgelul zorgen ervoor dat mensen het leuker gaan vinden om wedstrijden te bezoeken. Hoe leuk? Kijk maar…

(Dank aan Sander en Kruikenstad)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Verdwenen profclubs: testament voor de achtergebleven supporters

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Royal Antwerp FC

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Willem II

  In de actualiteit

  Tilburg in euforie, Willem II naar de Europa League