In de videotheek

Willem II in de hekken

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We hebben de laatste dagen te maken met een Tilburgs offensief in de mailbox, de mannen van Willem II mogen vandaag namelijk naar Venlo toe en daar hebben ze mooie herinneringen liggen. Niet zozeer omdat ze daar vorig jaar punten pakten (ze verloren met 2-1) , maar wel omdat ze daar in Venlo een stel fantastische hekken hebben staan waarin heerlijk gehangen kan worden.

Winst of verlies is bijzaak vanavond heren, wij verwachten morgen minimaal een evenaring van de bovenstaande taferelen in onze mailbox!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn gesprek met

  In gesprek met: Randell Harrevelt

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Royal Antwerp FC

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Willem II