In de actualiteit

Wie maakt nu die club kapot?

Het zijn zware tijden voor Slavia Praag. Door wanbestuur staat de roemruchte Tsjechische club op het punt om haar licentie kwijt te raken en dat is iets wat de supporters koste wat het kost willen voorkomen. Gisteren bereikten de protesten tegen de passanten in het bestuur een climax door het staken van de bekerwedstrijd tegen Sigma Olomouc. De supporters namen bezit van het veld en maakten aardig duidelijk dat ze het niet langer pikken allemaal.

Moet je dit afkeuren of moet je hier begrip voor opbrengen? Wij snappen die jongens eerlijk gezegd wel.

(dank voor de tip fra3k)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de fotoreportagesOost-Europa

  Slavia sloopt Sparta

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 49)

  In de fotoreportages

  Rondje langs de velden (week 37)

  In de fotoreportagesIn de videotheek

  Praagse Derby