Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

The Red House

De stadionlocatie is bepalend voor het karakter van een club, van een nieuwbouwding op een industrieterrein worden voetbalsupporters niet blij. En als je dat zegt dan ben je een nostalgische ouwe lul, want clubs moeten immers vooruit in de wereld. Nou, noem ons dan maar een stel nostalgische ouwe lullen, wij houden gewoon van de dingen zoals ze waren.

Bij Tottenham snappen ze dit en daar doen ze er alles aan om het oude te bewaren. Op onderstaande foto staat aan de rechterkant een huis (The Red House) en de club was van plan dit pand te slopen om de uitbreiding van White Hart Lane mogelijk te maken. Nadat dit bekend werd schoten de actiegroepen als paddenstoelen de grond uit om de sloop van The Red House te voorkomen. En met succes, het pand zal niet alleen behouden blijven, maar gaat zelfs deel uitmaken van de uitbreidingsplannen van de club. Daar houden we van, zo’n clubbestuur dat luistert naar de supporters.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Zo zei Tottenham White Hart Lane vaarwel

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Teleurgestelder en trotser dan ooit!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Spurs away: de weg naar de finale?!

  Against Modern Football

  Het geweldige stadion van de Spurs