Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

When weekend comes #1

Het is weer weekend en dat betekent dat het tijd is voor ons prachtige spelletje. Geniet van de mooiste beelden van voornamelijk het non league football. Van Israël tot Engeland. Van Tsjechië tot Nederland & België. De competities waar het niet draait om het echt grote geld maar enkel om het mooie spelletje. When weekend comes richt zich op de (voornamelijk) krochten van het voetbal.  Geniet van de beelden die jullie ons ingezonden hebben en die wij deze week ontdekt hebben! 

When weekend comes

Kom je zelf een stukje voetbalcultuur tegen? Stuur ons een berichtje op Instagram, Facebook of Twitter. Mailen kan natuurlijk ook stefan@indehekken.net

Foto’s van o.a.
Inside the Pyramid
Mentalita Magazine
Kaduregel Groundhopping Israel
Los Misenas
Fr88nk

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Premier League: 10 redenen waarom het geen feest wordt

  Against Modern Football

  The beautiful game: De Duitse Kreisliga's

  Derby Days

  De Derby van Papendrecht

  In de fotoreportages

  Dear God