In de actualiteit

Welkom in Tilburg

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het einde der tijden is nabij als we de berichtgeving rondom Willem II – NAC mogen geloven. De lokale driehoek gelooft dat het aankomende zondag zo heftig gaat worden in in Tilburg dat ze alles uit de kast hebben getrokken. Extra politie-inzet, slechts 500 man uit Breda (met verplichte busreis natuurlijk), verscherpte ID-controle en zelfs wat extra hekwerk zal er nodig zijn om al die hooligans in toom te houden. Het is vaak de toon die de muziek maakt en wat dat betreft hebben de autoriteiten de boel alvast lekker op scherp gezet allemaal.

Zo te zien is daar prima in te hangen, dus veel succes allemaal zondag!

(Foto’s met dank aan Tilbo.com, tip is van Maarten en Wessel)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Royal Antwerp FC

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: NAC Breda

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Willem II

  In de actualiteit

  Tilburg in euforie, Willem II naar de Europa League