In de actualiteit

Welkom in Tilburg

Het einde der tijden is nabij als we de berichtgeving rondom Willem II – NAC mogen geloven. De lokale driehoek gelooft dat het aankomende zondag zo heftig gaat worden in in Tilburg dat ze alles uit de kast hebben getrokken. Extra politie-inzet, slechts 500 man uit Breda (met verplichte busreis natuurlijk), verscherpte ID-controle en zelfs wat extra hekwerk zal er nodig zijn om al die hooligans in toom te houden. Het is vaak de toon die de muziek maakt en wat dat betreft hebben de autoriteiten de boel alvast lekker op scherp gezet allemaal.

Zo te zien is daar prima in te hangen, dus veel succes allemaal zondag!

(Foto’s met dank aan Tilbo.com, tip is van Maarten en Wessel)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 37

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 34

  In de actualiteitIn de fotoreportagesIn de Toto divisie

  Spandoek FC Dordrecht: geen hekkenhangen, maar een tifo

  In de actualiteit

  KNVB niet gediend van pitch invasion: boete Willem II